Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Upadły Anioł

Wiesz dlaczego Upadają Anioły?

Nie dlatego ,że straciły wiarę w Boga
Upadają bo za Mocno pokochały Człowieka

Oddają za nich blask swoich skrzydeł
Czystość Swojego serca..

Ranią ich tak Mocno ,że tracą wiarę w siebie nie w Nich..

Gasną
Kurcza skrzydła
powoli umierają...

Jestem Upadłym Aniołem
Pokochałam Ciebie za Mocno

Teraz spadam w otchłań mojej rozpaczy..

Znikam w Ciemności Nocy
Otulona Czarnymi Skrzydłami...

5.08.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 050 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    19 December 2014, 14:32

    A ja wiem że będzie dobrze ;p

  • Malusia_035

    6 August 2014, 13:10

    Dziekuje wszystkim z Całego serduszka za czytanie mnie i bardzo madre słowa :)

    Dziękuje również za fiszki zeszyty i pozdrawiam wszystkich czytających:))

  • nieuczesne słowa

    6 August 2014, 02:11

    kochajmy za czyny, gesty, za wspólne pokonywanie codziennego trudu ( tak mówi moja mama ) nigdy za słowa, te bywają najbardziej złudne.

  • dana1596

    5 August 2014, 21:22

    takkkk...człowiek potrafi zranić...nawet Anioła.
    Nie płacz, Aniołku, Czarne Skrzydła też kochają...................
    Pozdrawiam ciepło

  • krysta

    5 August 2014, 13:17

    Choć smutny, ładny wiersz.
    Pozdrawiam Malusia :)

  • RozaR

    5 August 2014, 13:15

    No i co ty dziecko najlepszego narobiłaś ?