Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiesz, czasem chciałabym leżąc wśród traw wiedzieć, że jesteś,
że wystarczy wyprostować dłoń, by Twojej dotknąć.
Splątać palce i leżąc w ciszy, patrzyć w niebo,
mrużąc oczy łaskotane słońca promieniami.
I nic już więcej...Ty, ja i ...Bieszczady...

Myślałam że kiedyś ci opowiem
jak to jest czuć więcej niż by się chciało

o tym jak chwyta się wiatr
który prześlizgnął się po twojej dłoni
wciąż ciepły i drżący chwilą

chciałam ...

27.08.2014

https://www.youtube.com/watch?v=tDwlnFJchE8

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących