Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiesz?

Wiesz?
Chciałabym czasem...
a w sumie to zawsze
rozmawiać z Tobą bez skrępowania.
Bez zaczepiania.
Bez drżenia, gdy zdjęcie Twoje
łasi się do duszy mojej.

Wiesz?...
I chciałabym mieć moc
teleportowania!
by nie musieć czekać na Ciebie
w nieskończoności swojej

Wiesz?
I chciałbym żebyś wiedział
Ale przecież sama
nigdy Ci tego nie powiem
Więc Ty nigdy też sam się
nie dowiesz.

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!