Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wschód marzeń

Wierzę, że nadejdą te dni
Gdy pod rękę z Tobą
Będę szedł przez życie

Podaj mi swoją dłoń,
pokonamy demony
Już kilka mam za sobą,
dzięki sile naszych serc

Tam na ławeczce
niemożliwe stało się,
co tu się zaczęło
między wersami

Choć dziś hydra
ma wiele głów,
jest ich coraz więcej,
gdy tylko czekamy ...
Właściwie to na śmierć

A życie przecież się zaczyna
z każdym wschodem marzeń
zanim nie wypali się wiara
Tylko te kajdany trzymają
by nie pójść za nimi

Wierzę, że Ty jesteś tą
Co ma do nich klucz
Choć droga przed nami
nie jest usłana różami

https://www.youtube.com/watch?v=UK0TKgTX898

103 385 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • greased lightning

    23 October 2015, 04:54

    Ciekawy, bardzo..

  • giulietka

    22 October 2015, 19:57

    Dawno nie czytałam czegoś tak mocnego, power of love!