Menu
Gildia Pióra na Patronite

wierzę

wierzę w miłość
taką która przenosi góry
i zapiera dech w piersiach...
nagłą niespodziewaną jak wicher
w sercu panoszy się i piętrzy
poukładane stosy okładek
czasem książki przeczytane
miłość wierną jak rzeka
która rwie się do życia
mimo spotkanych w niej
złowieszczych przyjaźni
eh...
w ciebie moja gwiazdo na niebie
w szczęście
w nadzije co mnkinie jak
kometa by ujarzmić kamieniste serca

wierzę i ciszą tylko uwieńczę
krzyk duszy by nie spłoszyć - manny z nieba

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!