Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja

Wierzę choć nie widzę nic
Myślę choć czasem mylę dni
Kocham choć cierpi się nie raz
Czuję choć znieczulicą opanowany jest świat

Chwile liczą się dla mnie bardziej niż dni
Myśli? kłębowisko różnych, dziwnych min
Miłość? Ktoś najważniejszy ją zna
Człowiek? Ten tak, inni nie i wszystko gra.

48 204 wyświetlenia
349 tekstów
7 obserwujących
  • czarna mamba

    6 September 2012, 21:26

    dla mnie...bomba...cos mojego...malego:)))