Menu
Gildia Pióra na Patronite

PLUS 18

Wiersz o tym, że marzenia też mogą zaprzepaścić przyszłość i ubabrać godność.

Kiedyś byłem fryzjerem
Strzygłem panów i kobiety
Witałem się z kobiecym pięknem
Wtenczas dopadały mnie podniety

Choć nie byłem homoseksualny
To kręcił mnie stosunek analny
Nie byłem też metroseksualny
Byłem bardziej brzydki niż ładny

Kiedyś byłem fryzjerem

https://www.youtube.com/watch?v=Xqr-Ku5EaGE

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!