Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wiem ,że on istnieje
stąpa po moich śladach
każdego dnia

podnosi z kolan
opatrując rany

chroni przed deszczem
choć sam nie jest
nieprzemakalny

czasem widuję cień jego piór
chowa je pod płaszczem codzienności

całkiem zwyczajny
lecz nadzwyczajny
w Mych źrenicach

Dziękuję :)*

Dedykowany...N :)*

18.04.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=JILPiwXQ-2Q

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • silvershadow

    20 April 2016, 08:53

    Przepiękny wiersz.

    "chroni przed deszczem
    choć sam nie jest
    nieprzemakalny" - Ten fragment szczególnie mi się podoba.
    Pozdrowienia!

  • Malusia_035

    19 April 2016, 20:15

    Cris , Inf dziękuję za zatrzymanie się i miłe słowa :)) Pozdrawiam serdecznie :)))

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    19 April 2016, 09:53

    Dobrze mieć takiego Anioła :))
    Pozdrawiam Piękna ;))***

  • Cris

    19 April 2016, 09:35

    Pięknie o Aniele...
    Pozdrawiam Malusia :))