Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do zobaczenia

Wiem
że jesteś
gdzieś za horyzontem
tam
gdzie słońce kąpie się w morzu.
Biegnę,
wyciągam dłonie.
Do zobaczenia.

27 424 wyświetlenia
180 tekstów
11 obserwujących
  • Ernest Kawin

    6 June 2014, 13:26

    Super. Krótko ale jakże z sensem. Brawo :)