Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiem, miałem nie palić,
krzyczeć nie miałem też,
miałem po prostu nie widzieć,
nie okazywać łez...

Miałem nie chodzić do pubów,
nie słuchać smutnych kawałków,
nie trwonić swojego życia
i nie marnować czasu...

Miałem walczyć o wszystko,
z uśmiechem zaczynać dni,
lecz nigdy nie miałem się uczyć,
jak mam bez Ciebie żyć...

24 360 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących