Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy Ty też?

Wiem dobrze o tym, że
Nienawidzisz bardzo mnie

Ale czy Ty o tym wiesz?
Że ja wręcz przeciwnie

Bardzo proszę Cię
Zapomni o mnie

Bo ja chce Kochać Cię
Bez nienawiści Twej

A może Ty też?
Tego chcesz

Bym ja zapomniał Cię
Byś nienawidziła bardziej mnie

http://www.youtube.com/watch?v=sTKN3VSuJYA

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    23 May 2012, 22:59

    Słodko dziękuję Agnieszko za pozdrowionka.

  • misiek45

    23 May 2012, 21:09

    Mówią że od nienawiści do miłości to tylko jeden krok....może...?...pozdrawiam serdecznie