Menu
Gildia Pióra na Patronite

W kolejce...

wielu
w kolejce po szczęście
już padło
opadły liście
z szumiących drzew
tym co wytrwali
przypadło szczęście
z braku sił jednak
również upadli...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • WilceeQ`

    28 September 2011, 21:22

    kolejce... hah...