Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nostalgia złamanych serc

Wiele jest serc złamanych na ziemi,
I już wiem, że czas tego nie zmieni.
Głośna cisza po stracie ukochanej osoby
Odbiera nam chęć życia, przysparza choroby.
Nasze myśli są wielkim ringiem emocji,
A w sercu rodzą się elementy despocji.
Zostajemy sami z tym problemem,
Ze słabością, we własne siły zwątpieniem.
Wali się życie, świat, wszystkie plany,
Pretensje mamy do Boga, choć tak mu ufamy.
Skazani na samotność pośród czterech ścian,
Gotowi by podejść do niebios bram...

6182 wyświetlenia
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!