Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozterka

wiele ci mówię
bez mówienia
i daję bez brania,
dotykam myślą
z przyjemnością
twojego patrzenia,
czekam samotnie
na dżwięki serca
oddech przy licu
bliski we dwoje ,
nieznośny gdy
pustkę oddaje....

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • Iwona Maria

    24 January 2014, 05:08

    Jak mówił Michał Włodyjowski " Nic to"- będzie lepiej czas to balsam...pozdrawiam