Menu
Gildia Pióra na Patronite

osładzać życie

korzystaj
przyjrzyj się
świat nabiera barw

wiatr rozwiewa ich woń
czuć maj
motyle tańczą

wystrzelił szampan
dopóki trwa

za nas

K.A.Sz. 04.05.2016r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    9 May 2016, 15:11

    Joanno dziękuję za wizytę i słowa...

  • słoneczniki

    6 May 2016, 23:49

    Patrzeć tymi barwami. ..

  • Cris

    6 May 2016, 21:53

    J..., dzięki za niespodziankę. ;)