Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiedziałam...

Wiedziałam,że to się zdarzy
Te słowa zostaną wypowiedziane
Te słowa złamią naszą sztamę
Te słowa zmieniają wszystko
Te słowa zgaszą żar emocji
Choć mądre i pełne rozsądku Stworzą między nami mur
I to mi tylko po wszystkim pozostanie

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!