Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobra Noc

wieczory się lenią
nie chcą przeminąć
piszę list
noc się zaczyna
wieczna noc
to już czas
napiszę ostatnią
linijkę
i po cichu
do Boga
pójdę spać

5920 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących