Menu
Gildia Pióra na Patronite

Więcej w nim
Uczuć niż krwi
Serce czerwone
Prawie nienoszone
Chcę Tobie
W żałobie
Ofiarować
I schować
Głęboko
By nie widziało oko

Ale Ty masz dość
Wolisz kość
Trzymać w dłoni
Do woli
Nie mam jej
Co najwyżej
Mogę mięso
Niestety dać bo
Jestem nie Bogiem
A patomorfologiem

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • giulietka

    16 March 2011, 22:34

    Przewrotne, niepokorne, mocne!