Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie

Widzisz?
Nie?
Dobrze widzisz.
Nie mam marzeń.
Nie znam czasu ich śmierci.
Zginęły.
Spłonęły.
Ulotniły się.
Nikt nie opłakiwał,
a było ich wiele,
nieznanych,
niewypowiedzianych,
niewymyślonych.
Zapomnianych.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!