Menu
Gildia Pióra na Patronite

stos

widzisz łunę ?

pytasz czyj to dom ...

to nie budynek
ale stos
na którym kona
serce
odarte z miłości

nie mów
słowa potrafią boleć
bardziej niż
języki ognia
niech odejdzie

w ciszy

tak jak kochało
bez
zbędnych słów

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!