Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzieć, nie zawsze znaczy zobaczyć
Staram się wskazać Ci drogę...
Lecz wybór zawsze będzie...
Wybierzesz jedną z wielu ścieżek...

Którędy podążysz?
Każda droga niesie wątpliwości...
Ale już zaczynam myśleć,
że się pomyliłem...

To było do przewidzenia...
Że nieraz zdarza się,
pomyłka...

Boję się, że zawiodłem,
że chciałem zbyt wiele,
że zobaczyłem coś,
czego nie było...

Jednak podejścia różne,
jesteśmy i nie jesteśmy podobni,
Patrzę, lecz nie widzę...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!