Menu
Gildia Pióra na Patronite

dar

widziałeś świt ?
błysk supernowej
maleńkie dziecko
w ramionach matki
najpiękniejszy z darów

cichy płacz
miłości bez granic
jeszcze daleko
brutalny świat
wsłuchana w serca bicie
tej co kocha
zasypia ufna

jeszcze nie nadszedł dzień
niech trwa
ta chwila niepoznania
nim przyjdzie
i pokaże czym jest
świat walki
dobra ze złem

śpij
bo wciąż trwa
świt

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • panifloyd

    21 February 2013, 21:13

    Najpiękniejszy stan osiągamy nocą...

  • Victim

    21 February 2013, 21:04

    Aż przykro, że to tak prawdziwe...