Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamo

Widziałem się dzisiaj ze szczęsciem Mamo
chce Ci podziękować za ten dom zbudowany z ramion
za to że zawsze mnie wspierasz gdy tego potrzebuje
a jak karcisz to tylko wtedy gdy zasługuje
jesteś zła na mnie, bo jestem za wrażliwy
ja chcę znaleźć tą jedyną, przez miłośc być szczęśliwym.
baw się życiem synku-tak mi powiadałaś
nie szukaj kobiet same przyjdą w trudnych sprawach
nie ufaj nikomu kto na to nie zasługuje
a ja dalej mamo robie inaczej, chyba tego nie zrozumiesz

1772 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!