Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Widzialam wiele rzeczy w swoim życiu ,
Kłótnie...Spory... Oczy we łzach ...
Ciągle to we mnie tkwi ...
Gdzieś w środku...
W ukryciu ...
Przynosi wspomnienia ...
W moich snach ...

979 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    16 July 2014, 18:59

    ...smutne kiedy pamięć o takich chwilach żyje , przypomina Ci...

    pozdrawiam i uśmiech zostawiam :)