Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z głębi tęsknoty

Widzę cię…
Sercem i duszą
Czuję Cię…
Ciałem…
Każdym zmysłem…
Poruszasz struny
Mojej nostalgii…
Tęsknot
Zaspokajasz łaknienie…
Kiedy nikniesz
Z czasu rwącą rzeką…
Wstrzymuje oddech
Pod smutku powierzchnią…
Wiem…
Znów powrócisz
W wyciągnięte dłonie...
Odnajdziesz mnie
Zziębniętą...
Zmyjesz niepokoje…
Ogrzejesz
Swym uśmiechem
I dojrzę znów w źrenicach
To co kryje Twe serce…
To co mnie zachwyca…

19 404 wyświetlenia
295 tekstów
23 obserwujących
  • I.Anna

    30 September 2015, 21:10

    Tęskno czasem ... Bardzo Wam dziękuje za przytulenie pośród takich właśnie chwil. Pozdrawiam najmocniej wszystkich bez wyjątku:)

  • 28 September 2015, 17:41

    Boli, ale i życie daje - nadzieja. :)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • krysta

    28 September 2015, 16:54

    choć tęsknie to pięknie...
    pozdrawiam :)