Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złamany

Widzę ciemność w świetle.
Widzę smutek w twoim sercu.
Widzę, że chcesz skoczyć.
Ale ciągle stoję.
Widzę nadzieję w twoim sercu.
Więc jeśli chcesz złap mnie za rękę.
Dam radę by pociągnąć nas razem.
Nigdy nie jest za późno by zbawić świat.
Twoja miłość jest dzika,
Lecz ja ją okiełzam.
Zbudowałeś ten wysoki most,
Który trzeba obalić.
Czasami wszystko jest biało czarne,
Ale zawsze po burzy jest tęcza.
Stoisz tam sam w deszczu.
Choć, Ja mam parasol,
On cię ochroni.
I jeśli będziesz uciekał,
Ja pobiegnę.
Nie musisz iść sam, tym razem.
Noc bywa okrutna,
lecz jeśli masz przyjaciela,
On oświetli ci ją pochodniami.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
  • ewelli

    2 October 2015, 12:30

    Ta nadzieja to my sami siła wiara pomocą naszą .