Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz

Widzę Ciebie znów
Przede mną stoisz
I tuląc moją rękę
wzruszasz mój płacz
Bo Jesteś

Opowiadasz coś a ja
W ten obraz zapatrzona
Nie wiem co mówisz
Ale słyszę muzykę
Jak gra

I zazdroszczę tej ręce
Jakby była osobna
Boję się poruszyć
I nie chcę wcale
Niech trwa

Zatrzymany kadr
A ja w nim zaczarowana
Spojrzeniem i gestem
Taka Jestem

I wciąż nie mam dość
Tej nadziei ze jesteś
Gdzieś tam

Ale nie dość mam ufności
I jeszcze nie dość wiary
By stało się dziś

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    28 June 2012, 08:31

    Efemerydo to czasem ważne że ktoś je trzyma. Te kciuki. Dziękuję ;)

    Bożko staram się. Naprawdę. I dziękuję za odwiedziny :)

  • Efemeryda60

    28 June 2012, 02:55

    Delektując się wierszem trzymam kciuki za to "dziś" ;)
    Ładnie .

  • Gaia

    27 June 2012, 23:17

    Miło mi. Dziękuję :))

  • luterin

    27 June 2012, 22:59

    Lubię...Twoje rysowanie słowami...:)))