Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 29 March 2015, 09:04

    To tylko przejęzyczenie , wybacz Grzegorzu ;)
    Spokojnego dzionka . Pozdrawiam ;)

  • RozaR

    29 March 2015, 08:29

    Natalio - samego siebie ?

  • Sierjoża

    28 March 2015, 17:12

    ; ) Pirszo klasa.

  • RozaR

    28 March 2015, 17:11

    Dobry tekst - wyśmienity .

  • Sierjoża

    28 March 2015, 16:54

    W telewizji same chamy
    Nyndza,bryndza i reklamy
    A podnoszum jesze lamynt zeby płacić abonamynt!
    Miłego!

  • 28 March 2015, 04:48

    Tak pieniądze potrafią zmanipulować każdy rodzaj skąpstwa etycznego,
    a człowiek w obawie przed jedyną sprawiedliwą potrafi zmanipulować choćby i samego siebie
    Pozdrawiam Grzegorzu ;)

  • M44G

    27 March 2015, 22:42

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.