Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr wieje w okno, a ze mną wciąż ta sama samotność...
Już nigdy się nie wyzwolę, pozostanie tak jak jest...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
ulubieńcy samych siebie.
Uwierz- to samo czeka Ciebie...

1364 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    27 September 2010, 14:06

    Dużo mądrych spraw poruszone...
    Tekst daje do myślenia, to swego rodzaju przestroga dla każdego z nas.
    Pozdrawiam

  • Tacha

    26 September 2010, 20:38

    Też polecam się uważniej wczytać. ;-)

  • awatar

    26 September 2010, 16:05

    zdania bez związku i ja mam w to uwierzyć ?, pozdrawiam