Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

' Wiatr we włosach
Blond
Blask w błękitnych
Twoich oczach
Dołeczki kiedy się
Uśmiechasz
Telefon Marki Sony
Czyli tzw. Mój Wariat Szalony '

2373 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!