Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień

Wiatr tańczy z babim latem,
nuci piosnki dla samotnych.
Uciekam w ciepły koc i gorącą kawę,
Czekając na zimowy sen.

4433 wyświetlenia
19 tekstów
2 obserwujących
  • black_balloon

    26 September 2012, 20:07

    zaczarowany ;-)