Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wichura

wiatr mnie budzi już co noc
noc nie daje mi spać
a sen- odkrywam jutro to
zabierają mi wyrzuty sumienia

zabierz je, proszę
wybacz mi, proszę
pokochaj mnie

proszę...

594 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!