Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr dostaje się zza zamkniętych okien do mojego serca, ciała,głowy.
Ból rozsiał się w sercu i puszcza plony.
To będą kolejne przeszkody.
Nie takie miały być nasze.. Ugody!
znowu upadam, spadam, potykam się.
Nie takie miały być plony!

5093 wyświetlenia
55 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!