Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa kroki do przodu.

W górę w dół
Pukasz do drzwi
Nie otwiera nikt

W górę w dół
Upewniasz się sto razy czy Dobry dzień jest
Nawet jak wściekłbyś jak pies

W górę w dół
„ Czy to Pan ten od tych”
„Tak to Ja od tych”

W górę w dół
Schodów od groma
Głowa spocona

W górę w dół
Dzwonek i ujadanie
W torbie drugie śniadanie

W górę w dół
Koniec na dziś
Zapisanych kartek kiść

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!