Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki list

w górę
jak ptak
zostawić życia ból

gdzieś
zamykając drzwi dnia
znaleźć spokój

czy wiesz ?

twych dłoni ciepło
kołysanka słów
pocałunek

ciepły podmuch
i krople wiosennego deszczu

tylko to
niczym ptak

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Janya

    28 February 2014, 23:26

    piękny ten list;)

  • Naja

    28 February 2014, 16:19

    Ładny ten list...:-)