Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy Tobie…

W głowie słowa
Pochowane mam
Co i kiedy tylko Tobie
I w jaki sposób powiem
Lecz to wszystko
Jak krew w piach
Z mozołem poukładane
Przy Tobie rozsypują się
Sublimacja je dopada
Całkowicie wyparowują
Nie zdążą nawet wylać
Się przez usta, jako słowa
Odparowują zostaje tylko
Całkowicie bezużyteczna głowa

http://www.youtube.com/watch?v=wzIE3mRFypQ

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    12 March 2013, 22:31

    Racja Kamilo. Miłej Nocy.

  • Kamila 6

    12 March 2013, 22:00

    Wszystkie te zaplanowane słowa wydają się głupie i bez sensu. Czasem warto mówić wprost co się myśli, bądź czuje... A czasem żadne nie są potrzebne.

  • M44G

    10 March 2013, 16:44

    Miło mi Joanno

  • słoneczniki

    10 March 2013, 16:43

    Ciekawy

  • M44G

    10 March 2013, 16:42

    Dzięki za nutę Krysiu.
    Dzięki za opinię Beatko

  • Gaia

    10 March 2013, 16:26

    Nie można tego zwalić Michał na wiosenny zawrót głowy. No nie da się. I już
    I mam wrażenie że całkiem Ci się podoba ;)
    Fajny :)