Menu
Gildia Pióra na Patronite

w

w głowie
pośród tanich wspomnień
tańczy echo
nieprzytomne
tka bawiące się zdarzenia
w myślach
samo uniesienia
kładzie szepty
na ramiona i od progu
burzą woła
gdzie w tym życiu
jest nadzieja na zachwyty
na marzenia
kto napisał
nam brudnopis
w małym palcu skrył niedosyt
jakim słowem
zbudzić życie
by choć umrzeć
w dobrobycie

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!