Menu
Gildia Pióra na Patronite

Weź wdech, łap oddech, ratuj wydech
Czuje się okłamany, okłamywany
Stracony, to usycha
W moich dłoniach rozsypka
Pozostałości pyłu Tamtych dni
Śni mi się znowu śni nic
W gardle nóż, na oczy chusta
Kto będzie moim stróżem,
Gdy zapadnie pustka?

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!