Menu
Gildia Pióra na Patronite

Weź mnie w ramiona
Jestem twoją małą dziewczynką
Ty wiesz
Samotnie błądzę
Wśród ludzi
W przebraniu w masce
I duszę się
To dusi mnie
Weź mnie w ramiona
Niech będę naga
Niech już przepadnie
Maskarada
Latami spektakl pisany
Weź mnie w ramiona
A zapomnę postać
Którą codziennie przedstawiam światu
I po raz pierwszy poczuję
Po raz pierwszy zrozumiem
Coś co wiesz już od dawna
Jestem twoją małą dziewczynką

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    24 February 2015, 23:26

    Cieszę się, że piękny ;)

  • mill

    24 February 2015, 20:58

    ..bardzo pięknie ...:*.......

  • Deszcz

    23 February 2015, 22:54

    ... W wyjątkowych ramionach.
    Karolina :)
    To prawdziwy komplement.