Menu
Gildia Pióra na Patronite

wewnątrz głowy diabeł
grzeszne myśli sączy muzyką
muślinem niewoli spowija
i po stopniach piekieł prowadzi za rękę

w świetle latarni jego oczu
na szklanej tafli
demoniczną magię
tańczę bez lęku

kolejna rysa metalowej szpilki
drżą posady świadomości
dno jest tuż
ale to nie ma już dla mnie znaczenia

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    21 December 2015, 20:47

    ufff... to bardzo dobrze, Alu. buziaki :-*

  • Deszcz

    21 December 2015, 14:47

    Nie ma powodów do zmartwień. Wciąż mam w sobie więcej z anioła ;)
    pozdrawiam Madziu

  • czasem_wciskam_escape

    21 December 2015, 10:36

    coś mającego znamiona beznadziei tu dostrzegłam... obym się myliła... :-*

  • Deszcz

    22 November 2015, 22:51

    ściskam gorąco :*

  • Malusia_035

    13 November 2015, 09:00

    świetny jak zawsze :))

    Pozdrawiam Gorąco Alicjo :)))