Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmawiałem o tym…

(Wersy wyciągnięte z rozmowy)

O tym jak jesień zabija lato
I rozdziela i uczy Nas
By razem i w osobności trwać.

I przez ten trudy czas
Będę Cię tak samo Kochać

I gdy spadnie już
Ostatni liść
I gdy Marzanna utonie
To będziemy znów
Razem iść
I pocałuję Cię Kochanie

Znów Cię zobaczę i po za Tobą
Nic innego nie będę widział
Nas spacerujących nad wodą
I tylko Ciebie będę w głowie miał
I będę Ci powtarzał jak mocno Cię Kocham

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Insomniaa

    10 October 2012, 14:23

    jestem zachwycona...
    na szczyt serca trafia.

  • Gaia

    6 October 2012, 11:20

    Marzenia są darem na czas rozłąki, dają nam jutro już dziś. Lub choćby jego okruch :)

  • M44G

    30 September 2012, 20:18

    Ja Ciebie też Mario.

  • miramija

    30 September 2012, 20:17

    W te dni teraz ten wiersz jest mi bardzo bliski... pozdrawiam Marianie...

  • M44G

    30 September 2012, 19:54

    Serdeczne Dzięki Wam Kochani.

  • NieBoska

    30 September 2012, 19:08

    Marjanie, cudownie napisałeś ten wiersz. Tworzysz miłością ;)

  • agniecha1383

    30 September 2012, 13:09

    Każda pora roku zdaje się być piękna gdy doświadczamy miłości u boku bliskiej osoby...
    śliczne to...kochanie Twoje:)pozdrawiam

  • misiek45

    30 September 2012, 12:40

    W miłości każda pora roku jest wyjątkowa Marjanie -pozdrawiam serdecznie:)