Menu
Gildia Pióra na Patronite

* OGRÓD BOGA *

Wejdź ze mną do Ogrodu Boga,
gdzie zniknie na zawsze trwoga.
On dla nas ma bramę otwartą
i nie ma tam wstępu dla wroga.

W nim tylko jest radość i szczęście,
cierpienia tam nigdy nie będzie,
bo Bóg nie pozwoli na to
by zło znalazło w nim miejsce.

Tam, wewnątrz Boga Ogrodu,
będziemy czuć się jak w domu ...
spokojnie i zawsze bezpiecznie,
tam zimna nie będzie ni głodu.

Ty jesteś najdroższym mi skarbem,
mym sensem jest twoje istnienie
i kocham Cię skarbie na zawsze
i wiem, że to już się nie zmieni.

* Dla Ciebie Joasiu *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    29 April 2018, 07:48

    Wyjdę tylko z Tb, Misiu ❤