Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZaĆmieNie

w długie jesienne wieczory
chowam sny o tobie
po kątach
i kiedy nikt nie patrzy
wypycham marzeniami kieszenie
w moim wyśnionym domu
rozwieszam smutki w oknach
i na progu tęsknoty
słów zapalam lampiony
może w zimowe noce
będą wodzić cię na pokuszenie

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • MyArczi

    15 November 2014, 23:32

    poetycka niezawodność

  • 31 October 2014, 22:21

    Qusicielka :)
    Fajne.
    Pozdrawiam :)

  • wdech

    30 October 2014, 17:08

    hm, fajne...

    pozdrawiam :)

  • krysta

    30 October 2014, 15:24

    piękny, choć tęskny.
    pozdrawiam :)