Menu
Gildia Pióra na Patronite

X

Wstałem od stołu bo już jeść nie będę
Ser bułki szynki kawałek i herbata też

Wstałem i stoję i na tapczanie siądę
Położę się z lekka w wzdłuż lub w szerz

Kiedyś odpocznę i zacznę myśleć
O tym czy żyć czy też istnieć

Poczekam po brodzie podrapię
Wstanę znów poziewam posapię

Nie dam się wymyć całkiem do bieli
X
Co skrywam to skrywam
I nie powiem nic jeszcze
No chyba że tu się nie zmieszczę

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    27 April 2016, 20:59

    Miłych :-)

  • M44G

    27 April 2016, 20:57

    Dzięki. Miłych snów.

  • Naja

    27 April 2016, 20:56

    He, he na zasłużonej emeryturze... Teraz ciągle potrzeba dyplomacji.

    Fajne :-)