Menu
Gildia Pióra na Patronite

RR - pamięci

wczoraj śpiewałeś
(jakże to było dawno)
byś szansę miał
spróbować jeszcze raz

nie dane ci było
odszedłeś
nie czujesz już ran
łzy nie zraszają twarzy

zostałeś w snach
wspomnień nutach
kolejny raz puszczanej płyty
słów modlitwy
jakże prostej
i tak bliskiej dla wielu z nas

jeszcze wczoraj
przed osiemnastu lat

/30.07.2012/

http://www.youtube.com/watch?v=OBqqajGosl4&playnext=1&list=PLD71A310189826D77&feature=results_video

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • R.A.K.

    5 August 2012, 12:43

    Piękne!

  • agniecha1383

    5 August 2012, 11:53

    Kurcze..od razu wiedziałam o kim piszesz...wspomnienie...
    pięknie-pozdrawiam