Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wczoraj
Płakała noc bezsenna
Jej łzy spływały po mojej szybie

Dzień zastał powódź
Nikt nie znał jej sprawcy
Wszyscy spali

3458 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    5 August 2015, 20:24

    smutny ale pięknie napisany

    Pozdrawiam :)

  • Cris

    5 August 2015, 08:33

    smutno tak, u Ciebie.

    pozdrawiam.