Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 8 September 2021

wrześniowa

wczoraj miałam babie lato
wplątane w warkocze
spójrz

to tu się wszystko zaczyna
od nitki
do kłębka

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących