Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzymaj...

Wczoraj, dziś i jutro
ciało i duszę oddaję
w potrzebie....
wieczne niebo i nadzieję
słońce i jego zachody
zawsze i na zawsze
oddaję te lata
które przepłakałam w chłodzie
wszystkie nigdy niezdradzone
grzechy i sekrety
wszystkie przechowane sny
i sprzedane łzy
daję swe serce
swój umysł
swoje ciało i duszę...
zawsze i na zawsze
wieczne niebo i nadzieję
odsłoń swoje siedem zasłon
wszystkie swoje zakazane miejsca
wszystkie niewypowiedziane historie.

http://www.youtube.com/watch?v=D5XhJ5cOjr0

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    12 November 2013, 19:15

    dzięki Wam Mężczyzni :)))za miłe wejście :)

  • awatar

    12 November 2013, 14:26

    zmierzasz do poezji
    pozdr.