Menu
Gildia Pióra na Patronite

kartka z pamiętnika 3

w czerwonej poświacie
umierającego dnia
szukam ust o smaku czekolady
niemym westchnieniem
serca krzykiem
budzę wspomnienia
morskiej bryzy
miłości dawno przebrzmiałej
a jednak wciąż krwawiącej
wtulając się w noc
najwierniejszą z przyjaciółek
w kolejny sen niespokojny zapadam

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!