Menu
Gildia Pióra na Patronite

Eterycznie

w codzienność mimochodem wplątani
szukają dłoni
co pomoże im ustać
związała ich chwila ulotna
proza życia sznuruje im usta

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!